Firma

Firma TOMFISH powstała w 1995 roku. Zakład zlokalizowany jest w Wielkiej Wsi w woj. Małopolskim w odległości 10 km od Krakowa. Przedmiotem działalności jest przetwarzanie i konserwowanie produktów rybnych. Specjalizujemy się w przetwórstwie wyrobów śledziowych marynowanych.


Firma przetwarza najlepsze śledzie z wód FAO 27. Cały czas pracujemy nad poszerzeniem naszej oferty, aby spełnić oczekiwania naszych klientów. Dążymy do zapewnienia produktu najwyższej jakości, stale doskonaląc receptury oraz wygląd naszych opakowań. Poprzez sieć współpracujących z nami hurtowni, nasze produkty można znaleźć na półkach sklepowych ziemi łódzkiej, piotrkowskiej, Wielkopolski, Wrocławia, Opolszczyzny, Górnego Śląska, oraz Krakowa.


W celu zapewnienia maksymalnego bezpieczeństwa zdrowotnego konsumentów, Firma TOMFISH pracuje w systemie HACCP i pod stałym nadzorem weterynaryjnym. Podczas całego procesu produkcji stosowane są rygorystyczne procedury bezpieczeństwa sanitarnego, aby w maksymalny sposób ograniczyć możliwość zagrożenia mikrobiologicznego. W tym celu, oraz zgodnie z wymogami prawa, zakład jest pod ciągłą kontrola Wojewódzkiej Inspekcji Weterynaryjnej i wprowadzony został System Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności HACCP.


 



licznik odwiedzin - 31525556        TOMFISH | mapa strony | © 2005-2010
Utworzono w systemie darmowe strony www EntroCMS